Mijn naam is Menno Kitsz en ben op dit moment 33 jaar oud. Inmiddels bestaat mijn rijschool meer dan 9 jaar en ben ik veel ervaringen rijker geworden en wijzer geworden in het rijonderricht geven. In deze periode heb ik een vaste gestructureerde manier van lesgeven aangehouden en veel vertrouwen gekregen in de opleiding en mijn manier van les geven.

Jong en gedreven. Dat is wat we zijn. 

Het doorlopen van een rijopleiding met een cursist is een leuk en afwisselend beroep. Iedere keer start je weer een nieuwe uitdaging om iemand vanaf begin af aan op te leiden tot een volwaardige veilige vlotte bestuurder. Het leerproces van de leerling geeft mij veel voldoening en natuurlijk de afsluiting, het behalen van je rijbewijs!

 

Het belangrijkste is toch wel, je werkt met mensen. Ieder mens is anders, iedereen heeft verschillende karaktereigenschappen. En je brengt toch aardig wat tijd met elkaar door in de auto waardoor het belangrijk is dat de leerling zich vertrouwd voelt in de omgeving waarin hij/zij aan het rijlessen is.

 

Om deze reden is het van belang dat er in de lesauto een ontspannen sfeer is waarin je kunt leren, maar ook kan lachen en jezelf kan zijn. Mijn rol als instructeur is zorgen dat de leerling met plezier en vertrouwen instapt en kan rijden in een omgeving waarin de leerling centraal staat en zich prettig voelt.

 

In het huidige drukke en complexe verkeer is een goede brede opleiding nodig om voor een beginnend bestuurder vlot, veilig en zelfstandig door het verkeer te rijden. Daarom is het voor leerlingen belangrijk een gepaste leermethode te krijgen en te lessen onder afwisselende tijdstippen en omstandigheden.

 

Uit eigen ervaring en de cijfers van andere rijscholen en het CBR is inmiddels duidelijk dat een gemiddelde leerling rond de 40-45 lessen nodig heeft. Een vlotte leerling kan tussen de 30-35 lessen uitkomen en een langzame leerling 50 lessen of meer.

 

Mijn rijschool heeft een duidelijke visie in het opleiden van beginnende bestuurders om het verkeer met zijn allen veiliger en socialer te maken. Op de pagina prijslijst kunt u de prijzen vinden van de opleidingen. Rijlessen die overblijven worden teruggestort. Als meer rijlessen nodig zijn kan de leerling door blijven lessen. Het blijft maatwerk het opleiden van leerlingen met verschillende eigenschappen en karakterkenmerken. 

 

Neemt u gerust contact met mij op voor het aanmelden of al uw vragen!